Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Dissenyador/a gràfic/a

Data oferta: 29/12/2017

Activitat econòmica: Activitats informàtiques, NT i telecomunicació

Sector: Privat

Perfil: disseny i aplicació de la imatge corporativa de l'estudi. Disseny de Mockups, Wiframe i UI Suport gràfic a l'equip de desenvolupament. Disseny d'infografies, disseny de contingut de suport per a web i xarxes socials, disseny i maquetació de manuals, disseny de Packaging, disseny de samarretes. Imprescindible mínim CFGS en disseny gràfic, maneig de l'Adobe Photoshop, Adobe Indesign, WordPress. Familiaritzat en l'entorn Mac. Imprescindible coneixements mitjà/alt d'anglès i valorable experiència en lloc similar. Important poder mostrar el seu portafoli.

Dedicació: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: a negociar

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1183397

Codi empresa: 6662

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010