Cercar
Català | Español

Inici -> OFERTES

OFERTA

Lloc sol·licitat: Consultor/a IB-Sanitat

Data oferta: 05/12/2017

Activitat econòmica: Activitats informàtiques, NT i telecomunicació

Sector: Privat

Perfil: inicialment les funcions seran. participació en projectes de consultoria i desenvolupament d'aplicacions i tractament de base de dades. Manteniment i desenvolupament de processos ETL, quadre de comandament, galledes,...En les etapes posteriors: evolucionar cap a funcions més pures de consultoria: supervisió d'equips, adreça de projectes,... Imprescindible: formació en Enginyeria Informàtica, Enginyeria de Telecomunicacions, Ciències Físiques, Economia, Matemàtiques, Anàlisi Econòmica,... Coneixements d'informàtica, especialment en bases de dades. Experiència en projectes Business Intelligence. (L'empresa ofereix un desenvolupament professional com a consultor/a en una companyia en plena expansió, una de les 100 companyies TIC més grans d'Espanya).

Dedicació: dilluns a dijous en horari de 9:00h-19:00h i divendres: 8:00h-15:00h

Tipus de contracte: contracte indefinit

Sou: 22.000-33.000 euros bruts/any (en funció de la vàlua del/la candidat/a)

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1136758

Codi empresa: 6641

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010