Cercar
Català | Español

Inici

OFERTA

Lloc sol·licitat: Muntador/a d'exposicions

Data oferta: 01/08/2019

Activitat econòmica: Publicitat i màrqueting

Sector: Privat

Perfil: Muntatge i desmuntatge d'exposicions, embalatge i desembalatge d'obres d'art. Transport d'obres, etc. Imprescindible ESO i carnet de conduir B. Es cerca una persona amb dots d'organització i logística amb capacitat i voluntat per conduir vehicles (furgonetes i camió; necessari carnet de conduir B), treball en equip; persona acurada en la seva feina amb experiència en materials i eines. Disponibilitat horària i per viatgar. Possibilitats de promoció a tècnic/a.

Dedicació: jornada completa de dilluns a divendres de 8 a 16 h.

Tipus de contracte: contracte eventual amb possibilitat de ser indefinit

Sou: Entre 900 i 1100 euros nets mensuals per 12 pagues

Lloc de Feina: Palma

Codi gen: 1069972

Codi empresa: 5298

Codi oferta: 1

Si en el termini de tres dies no ens posem en contacte amb tu, és perquè les dades de la teva fitxa no corresponen al perfil demandat per l'empresa col·laboradora. En tot cas, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol aclariment.

Recorda que per a poder accedir a les OFERTES DE FEINA has d'estar prèviament inscrit en l'Agència de Col·locació. Exceptuant ofertes del sector públic. Si no estas inscrit i t'interessa inscriurer-te:

Inscriu-te a l'Agència de Col·locació.

Recorda que pots gestionar el teu CV a través de la Plataforma d'inscripció on line.

© AJUNTAMENT DE PALMA Plaça de Cort 1. 07001 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971225900 - 630308226 · Atenció telefònica: 010