Lloc sol·licitat: Cuiner/a especialista en pasta fresca
Data oferta: 08/01/2024
Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme
Sector: Privat
Perfil: elaboració de pastes fresques: preparació i creació de diverses pastes italianes, assegurant qualitat i consistència. Innovació culinària: col·laboració en el desenvolupament de noves receptes per a mantenir l'autenticitat i frescor en la cuina. Control de qualitat i gestió d'inventari: supervisió rigorosa de qualitat i eficient gestió d'ingredient. Imprescindible: àmplia experiència prèvia en la indústria dels restaurants.
Dedicació: dilluns a divendres: 9:00h a 13:00h
Tipus de contracte:
Sou: 1400 euros bruts /mes + beneficis addicionals en funció de l'acompliment (segons conveni Hostaleria)
Lloc de Feina: Palma
Codi gen: 1136758
Codi empresa: 8023
Codi oferta: 5
Actualment aquesta oferta està tancada i no es possible realitzar autocandidatura ().
Si et vols inscriure a ofertes que estan obertes () i encara no estàs inscrit/a a l'Agencia de col·locació, consulta el següent enllaç:
https://web.palmaactiva.com/empleo/agencia-de-colocacion/