Lloc sol·licitat: Responsable restaurant
Data oferta: 22/01/2024
Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme
Sector: Privat
Perfil: gestionar i supervisar tota l'operació del restaurant: assegurar-se que el concepte d'aliments i begudes del restaurant estigui ben executat i que es compleixin les expectatives dels hostes i de l'equip. Actualitzar l'oferta de serveis d'acord amb les tendències i expectatives dels hostes. Treballar en estreta col·laboració amb l'equip de cuina i el director d'aliments i begudes.Administrar el control d'aliments i begudes, inclòs l'inventari, les barres, els controls de costos, els potencials de begudes, la combinació d'anàlisi de vendes de begudes, les emissions i devolucions i els estàndards alimentaris. Garantir els estàndards de servei i altres estàndards d'acord amb els SOP. Dirigir al seu equip de manera efectiva amb capacitació contínua en estàndards de servei i plans de desenvolupament personal. Supervisar la preparació i presentació d'aliments i begudes. Imprescindible: nivell alt d'anglès, experiència d'almenys 1 any en el lloc de treball, en hostaleria i/o restauració, permís de conduir i vehicle propi. Es valorarà formació en àrea hostaleria- restauració
Dedicació: turnos rotativos
Tipus de contracte: Temporal
Sou: 32.000 euros bruts / any (segons conveni Hostaleria Illes Balears)
Lloc de Feina: Santa Ponça
Codi gen: 1136758
Codi empresa: 8169
Codi oferta: 3
Actualment aquesta oferta està tancada i no es possible realitzar autocandidatura ().
Si et vols inscriure a ofertes que estan obertes () i encara no estàs inscrit/a a l'Agencia de col·locació, consulta el següent enllaç:
https://web.palmaactiva.com/empleo/agencia-de-colocacion/