Lloc sol·licitat: Cap de partida
Data oferta: 28/06/2022
Activitat econòmica: Hoteleria, restauració i turisme
Sector: Privat
Perfil: espai gastronòmic a Soller, especialitzat en producte ecològic i saludable. Persones apassionades en la cuina, que vulguin desenvolupar nous coneixements en el món de gastronòmic basats en la sostenibilitat, el respecte amb el medi ambient i la salut.Requisits mínims: Formació professional o cicle formatiu en cuina i gastronomia.Experiència demostrable en cuina, mínim 5 anys .Valorable coneixement en pastisseria, cuina saludable, d'autor i vegana. Persona organitzada, neta i creativa amb ganes d'aportar i de créixer i amb aptituds per a treballar en equip. Vehicle propi.
Dedicació: Dimarts i dimecres intensiu, dijous a dissabte jornada partida i diumenge i dilluns tancat.
Tipus de contracte: Indefinit
Sou: 1999´47 euros bruts /mes (pagues prorratejades).
Lloc de Feina: Soller
Codi gen: 1088288
Codi empresa: 7870
Codi oferta: 1
Actualment aquesta oferta està tancada i no es possible realitzar autocandidatura ().
Si et vols inscriure a ofertes que estan obertes () i encara no estàs inscrit/a a l'Agencia de col·locació, consulta el següent enllaç:
https://web.palmaactiva.com/empleo/agencia-de-colocacion/